Page content

Zweten op ongunstige momenten?

Zweten op ongunstige momenten?

Ben jij boven de 40? En slaap je steeds onrustiger doordat je ’s nachts wakker wordt, badend in het zweet? Of zit je juist net op de bank met een kopje thee en een goed boek en begin je dan ineens spontaan te zweten? Dan kan het goed zijn dat jij last hebt van opvliegers!

Sinds een aantal weken werk ik met Rain Soul in mijn praktijk. Dit product helpt je makkelijk van je opvliegers af. Wil jij het ook eens proberen? 

Klik hier voor meer informatie over Rain Soul.

Wat zijn opvliegers nu precies? Opvliegers zijn een soort hevige koorts aanvallen die soms een aantal minuten kunnen duren. En, als je het slecht treft misschien wel een half uur! Je krijgt een rood hoofd, heftige zweetaanvallen en je zou willen dat je op de Noorpool woonde 😉 Tja, da’s niet fijn en zeker wanneer je er 50 op een dag ontvangt! Het kan maanden tot jaren duren voor je je weer ‘gewoon’ voelt.

Wat is de oorzaak? Eigenlijk is de precieze oorzaak nog steeds onbekend. Wat er precies gebeurt of wat het nut is van een opvlieger weten ze nog steeds niet. Maar dat het vervelend kan zijn, weten heel veel vrouwen wel!! Ze kunnen een grote invloed hebben op je sociale leven doordat je ze op de meest onmogelijke momenten krijgt. Bij de kassa bijvoorbeeld, als je net aan de beurt bent om te betalen en de zweetdruppels lopen langs je hoofd. Of je bent met iets bezig dat jouw uiterste concentratie vergt, maar het lukt je niet, omdat je ‘op tilt’slaat.

Duidelijk is wel dat er belangrijke triggers zijn die een opvlieger veroorzaken. Graag deel ik met jou deze triggers, zodat als je er last van hebt, hier iets tegen kunt doen om ze tenminste te minderen.

De belangrijkste triggers van opvliegers:

  • alcohol
  • roken
  • cafeïne (in koffie, zwarte thee én chocola)
  • uitdroging
  • stress
  • suikers
  • overgewicht
  • pikante voeding
  • xeno-oestrogenen in je voeding
  • xeno-oestrogenen in je omgeving zoals cosmetica, huishoudelijke middelen enz

Je doet er dus goed aan om zoveel als mogelijk deze triggers te vermijden. Want al deze triggers betekenen (fysieke) stress voor je lichaam. En stress is misschien wel de grootste trigger voor een opvlieger. Dus heb je hier regelmatig last van doordat je onder druk staat in jouw functie als moeder (multitasten), je baan of op een andere manier? Probeer dan te kijken hoe je dit kunt verminderen. Je zult daarmee al een grote slag slaan.

Wil jij Rain Soul verkopen in jouw bedrijf? Klik hier.

Zaden zijn de basis van het leven. Ze groeien uit tot planten, kruiden en vruchten en voeden miljarden mensen. Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. Rain International is de eerste die de geconcentreerde kracht van de zaden in hun meest ongewijzigde staat benut om heerlijke, krachtige pakjes met pure voeding te maken.

Door 100% te focussen op de bron van alle voeding heeft Rain International een compleet nieuwe productcategorie gemaakt.

Testen bewijzen

Soul is uitvoerig getest in het lab om ervoor te zorgen dat ze voor de mensen doen wat ze beweren te doen.
Heb je een vraag? Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Zweten op ongunstige momenten?

Plaats een reactie


*