Page content

Waarom Laviesage?

Deze bevatten natuurlijke Ingrediënten en zijn krachtiger, effectiever en bieden betere bescherming dan synthetische.

– Natuurlijke werkstoffen waardoor de absorptie 4 x beter is.
– Synthetische wekstoffen hebben geen zonlicht gehad, geen fotonen dus geen energie.
– Natuurlijke ingrediënten zijn in staat collageen en elastine afbraak tegen te gaan en weer op te bouwen.
– 90% van de verkrijgbare vitamine C is synthetisch of natuurlijk synthetisch. Dat merkt u als u naar de wc gaat, u kunt dan zien dat de urine verkleurd is omdat het lichaam het niet op neemt. Kies daarom voor Laviesage deze is wel 100 % natuurlijk.

DNA schade

Een tekort aan vitamine B12, foliumzuur, vitamine B6, C of E, ijzer of zink kan net als straling het DNA beschadigen. Dit veroorzaakt breuken in de enkele of dubbele strengen. De helft van de bevolking heeft een tekort aan minstens één van deze micronutriënten. Deze stoffen zijn ook noodzakelijk om het DNA te reparen. Verminderende reparatie van het DNA-materiaal leidt tot versnelde degeneratie met bijkomende veroudering en ziektebeelden.

Laviesage producten

Marktonderzoek Nutricosmetics

Nutricosmetics is geconcentreerde voeding die de huid voedt, beschermt en kan verbeteren van binnen uit. We willen er allemaal goed uitzien en iedereen heeft graag een stralende, gezonde en jeugdige huid.

Huidveroudering is niet te vermijden. Stress, roken, veelvuldige onbeschermde blootstelling aan UV-licht, luchtvervuiling, suikers, ondervoeding (ADH) en overmatig alcoholgebruik versnellen het veroudering proces. Uit onderzoek is gebleken dat de inname van Nutricosmetics helpt om de huid van binnenuit de voeden, te beschermen, te verbeteren en het huidverouderingsproces te vertragen.

Comment Section

0 reacties op “Waarom Laviesage?

Plaats een reactie


*