Het volume herstel VIP programma

Ziet u wanneer u in de spiegel kijkt de mooie vrouw die u bent of valt uw oog toch weer op die rimpels die u liever niet zou willen hebben? Laat de huid in uw gezicht u in de steek en ziet u her en der al huidverslapping ontstaan? Voelt u zich jong en vitaal, maar vertelt uw gezicht steeds meer een ander verhaal? U wilt niet mee in het verouderingsproces en u wilt de jeugdigheid die u voelt ook uitstralen.

Om huidveroudering en -verslapping zonder medische ingreep tegen te gaan, is een volume-heropbouw van de huid in het gezicht nodig. Volume-afname is de belangrijkste reden van huidveroudering.

De belangrijkste volume gevende bestanddelen zijn:

  • Hyaluronzuur: een lichaamseigen suiker en vochtbinder;
  • Elastine: een vezelachtig eiwit dat instaat voor elasticiteit en stabiliteit;
  • Collageen: een vezelachtig eiwit dat vooral instaat voor volume en stevigheid.

Volumeverlies: de grootste boosdoener voor huidveroudering!

Huid verschrompelt en verliest haar stevigheid door gebrek aan hyaluronzuur, elastine en collageen.

Om weer een mooie en gezonde huid te krijgen, hebben wij een unieke behandeling opgezet waarbij we aan herstel op de twee de aspecten die volumeverlies veroorzaken werken. Alleen dán kan het beste resultaat behaald worden.

We beginnen met een krachtig hyaluronzuur serum dat we insluizen met de photonlaser. Zo zorgen we ervoor dat uw vocht en cellulaire energie optimaal is waardoor uw huid beter collageen kan gaan aanmaken want zonder een optimale vochtbalans en cellulaire energie zal de collageenaanmaak minder zijn. Aansluitend gaan we verder met de Exilis Protégé.

De Exilis Protégé is dé oplossing om het volume terug in uw huid te brengen. De unieke, gepatenteerde SEE technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding naar de diepe huidlagen. Hierdoor stijgt de activiteit van de huidcellen enorm waardoor ze razendsnel nieuw collageen aanmaken. Uw huid wordt dus op een biologische manier opnieuw gevuld met jong en veerkrachtig collageen. Deze Collageen Refill TechnologieTM heeft direct een positief effect op uw huid.

Het oude collageen wordt hersteld en er komt ook gloednieuwe collageen bij van hoge kwaliteit.

Gemiddeld zijn er 4 behandeling nodig met een frequentie van twee keer per maand.

Gevolg: een mooie, jonge, stevige, egale en stralende huid. De Exilis behandelingen zijn niet enkel/alleen huid verjongend en huid verstevigend, maar tevens veilig, betaalbaar én geven langdurige resultaten met slechts een paar behandelingen!

Word de baas over uw eigen huidverouderingsproces en maak vandaag nog een afspraak. Zorg ervoor dat u het gezicht krijgt waar u trots op bent.

Maak een afspraak

Maak een afspraak