Page content

Voedingssupplementen – BioCorrex

Om de Bio Skinlight methode volledig maken, kan men kiezen voor het gebruik van nutricosmetics. Goede voedingssupplementen leveren vele essentiële bouwstenen voor een mooie huid. Van binnenuit worden de leeftijd-gerelateerde biochemische veranderingen die rimpels veroorzaken, tegengegaan. Zo is bewezen effectiviteit aangetoond van bijvoorbeeld vitamine C op de collageenaanmaak, lycopeen als sterke UV bescherming, astaxanthine welke bekend staat als één van de krachtigste anti-oxidanten, etnzovoort. Fijne lijntjes, vocht tekorten, onzuiverheden en een dunner wordende hui worden zichtbaar geminimaliseerd met juist gebruik van deze supplementen.

Verbeter, genees en berscherm uzelf tegen schade door interne veroudering, leefstijl en UV-straling.

BioCorrex Skin Beauty ™ is de meest geavanceerde formule op de markt van vandaag en heel eenvoudig in gebruik. Eén dagelijks sachet met 5 individueel geformuleerde capsules bestaande uit 60 actieve ingrediënten (zonder kunstmatige toevoegingen) met de nieuwste, klinisch bewezen effecten.

Een sachet bevat de volgende capsules:

1. Inter serum  Voedingssuplement

Anti rimpel effect

2. Skin plump      

Hydratatie en stevigheid

3. Berry Pro Bio  

Detox en darmregulering

4.  Inter repair      

Genezing en herstel

5. Whole vitality

Uitstraling en energie

De resultaten van BioCorrex

Verbeteringen in stevigheid van de huid, textuur, gloed, hydratatieniveau en vermindering van fijne lijntjes en rimpels zijn zichtbaar binnen 12 á 18 weken. Toename van de uw energieniveau kan al opgemerkt worden na 3 dagen. Bij langdurig gebruik zullen de resultaten alleen maar vergroten. Niet alleen uw huid wordt voorzien van alle essentiële bouwstenen, maar uw gehele lichaam gaat vooruit met deze fantastische anti-age dosering.

Comment Section

0 reacties op “Voedingssupplementen – BioCorrex

Plaats een reactie


*