VIP programma: ‘De mooie en gezonde huid van de sterren’

Ziet u wanneer u in de spiegel kijkt de mooie vrouw die u bent of valt uw oog toch weer op die rimpels die u liever niet zou willen hebben? Laat de huid in uw gezicht u in de steek en ziet u her en der al huidverslapping ontstaan? Voelt u zich jong en vitaal, maar vertelt uw gezicht steeds meer een ander verhaal? U wilt niet mee in het verouderingsproces en u wilt de jeugdigheid die u voelt ook uitstralen.

Om huidveroudering en -verslapping zonder medische ingreep tegen te gaan, is een volume-heropbouw van de huid in het gezicht nodig. Volume-afname is de belangrijkste reden van huidveroudering.

De belangrijkste volume gevende bestanddelen zijn:

  • Hyaluronzuur: een lichaamseigen suiker en vochtbinder;
  • Elastine: een vezelachtig eiwit dat instaat voor elasticiteit en stabiliteit;
  • Collageen: een vezelachtig eiwit dat vooral instaat voor volume en stevigheid.

Het VIP programma: ‘De mooie en gezonde huid van de sterren’ begint met een Microdermabrasiebehandeling om de huid te ontdoen van de oude cellen zodat er weer gezonde cellen tevoorschijn komen. Daarna gebruiken we de Photonlaser om de cellen van de huid weer op te laden met energie. De energie in de huid neemt af naarmate we ouder worden en zonder energie kan de huid zich niet gaan herstellen en ‘zich’ weer gaan opbouwen.

Tegelijkertijd starten we de Elastinebehandeling voor een veerkrachtige look en jeugdige uitstraling. Met een speciale boosterlamp beschijnen we de Elastine zodat de werking versterkt wordt.

Tijdens het VIP programma: ‘De mooie en gezonde huid van de sterren’ voeren we deze behandeling maar liefst vier maal uit daarna gaan we verder werken aan de collageenopbouw met de Exilis Protégé.

Eerst beginnen we met een krachtig hyaluronzuurserum dat we insluizen met de photonlaser. Zo zorgen we ervoor dat uw vocht en cellulaire energie optimaal is waardoor uw huid beter collageen kan gaan aanmaken. Zonder een optimale vochtbalans en cellulaire energie zal de collageenaanmaak namelijk minder zijn.

Aansluitend gaan we verder met de Exilis Protégé. De Exilis Protégé is dé oplossing om het volume terug in uw huid te brengen. De unieke, gepatenteerde SEE-technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding naar de diepe huidlagen. Hierdoor stijgt de activiteit van de huidcellen enorm waardoor ze razendsnel nieuw collageen aanmaken. Uw huid wordt dus op een biologische manier opnieuw gevuld met jong en veerkrachtig collageen. Deze Collageen Refill TechnologieTM heeft direct een positief effect op uw huid.

Gemiddeld zijn er 4 behandeling nodig met een frequentie van twee keer per maand. Gevolg: een mooie, jonge, stevige, egale en stralende huid. De Exilis behandelingen zijn niet enkel/alleen huid verjongend en huid verstevigend, maar tevens veilig, betaalbaar én geven langdurige resultaten met slechts een paar behandelingen!

Word de baas over uw eigen huidverouderingsproces en maak vandaag nog een afspraak. Zorg ervoor dat u het gezicht krijgt waar u trots op bent.

Maak een afspraak

Maak een afspraak