Page content

Stap 1: Huidscan

stap 1 aanstap 1 aanstap 1 aan

Wil je een stralende, vitale of jongere huid ? Dan is ons huidverjongingsplan echt iets voor jouw! Onze bewezen op maat huidaanpak verbetert jouw huid in 3 stappen zichtbaar op cel niveau. Stap 1: De huidscan!

Op maat huiddiagnose

Iedere huid is anders en iedere huid heeft een andere aanpak en voeding nodig. Daarom start onze huidspecialist een huidverjongingstraject altijd vanuit een op maat huiddiagnose: de huidscan! We kijken met onze professionele huidscanapparatuur o.a. naar het vocht-/vetgehalte, elasticiteit, zonnebeschadiging en rimpels.

Huidscan als startpunt

Zonder grondige huidscan is het onmogelijk om echte huidverjonging te realiseren. Pas met het totale inzicht van de conditie en de gezondheid van jouw huid kunnen we op maat een behandelplan opstellen en gerichte product- en behandeladviezen geven.

Multi Skin Test Center® huidscan

De scanapparatuur die wij in onze praktijk gebruiken is ontwikkeld in Duitsland. In Nederland zijn er op dit moment weinig huidspecialisten die ook gebruikmaken van deze moderne technologie. Tevens wordt deze scanapparatuur veel in ziekenhuizen gebruikt. Doordat deze scanapparatuur zeer nauwkeurige resultaten geeft, kunnen wij je op maat adviseren wat het beste is voor jouw huid.

Op maat product en behandeladvies

Op basis van de resultaten van onze huidscan geven wij je een op maat advies. Je weet dan precies welke behandeling en product(en) jouw huid verbeteren en verjongen! Wij gebruiken alleen hoogwaardige cosmeceuticals producten. Deze huidverbeteringsproducten bevatten een hoge gradatie aan farmaceutische ingrediënten en zijn niet in de winkel te koop.

Levende huidlaag

Deze cosmeceuticals bereiken de levende huidlaag en zijn daarom bijzonder effectief. Ze hebben invloed op de biologische functie van de huid en zorgen daardoor voor duidelijke huidverbeteringen, zoals een gelifte huid, minder rimpels en een stralende teint.

Wil je weten wat jouw huid nodig heeft voor zichtbare verbetering?

Maak dan gebruik van onze kennismakingsaanbieding waarbij het scannen van uw huid met de Multi Skin Test Center ® een onderdeel is!

Het Elim-huidverjongingsplan
1. huidscan + 2. Nutricosmetics + 3. behandelingen = 5. zichtbaar resultaat!

Comment Section

0 reacties op “Stap 1: Huidscan

Plaats een reactie


*