Ontdek hoe u een stralende huid, minder lijntjes en rimpels krijgt

stralende-huid
U wilt weten wat de mogelijkheden zijn om uw huid jonger, gezonder en vitaler te maken? Wilt u dat lijntjes en rimpels minder diep worden en uw huid weer strakker staat, omdat het verouderingsproces van de afgelopen jaren wordt teruggedraaid? Heeft u een last van acne of een onrustige huid en nog niets gevonden wat werkt?

Wij pakken de oorzaak aan waardoor uw acne snel verdwijnt. Veel mensen hebben last van hun huid. Voelen zich ongemakkelijk omdat de buitenkant niet weerspiegelt hoe zij zich van binnen voelen. Ze ogen ouder dan ze zijn. Ze schamen zich voor hun huid. Ze geven kapitalen uit aan allerlei crèmes en middelen. Maar wat zij ook proberen, de oplossing hebben ze nog niet gevonden. Herkenbaar?

Dit hoeft niet zo te zijn. Er is een manier om weer een mooie en gezonde huid te krijgen. Geen fabeltjes. Geen vage beloften. Maar een natuurlijke manier waarbij u het resultaat zelf in de hand heeft.

Het goed verzorgen en onderhouden van de huid is niet altijd even gemakkelijk. Veel vrouwen die naar ons instituut komen hebben vaak al veel geprobeerd. Helaas zonder resultaat.

Dit komt omdat het resultaat samenhangt met wat uw huid nodig heeft. Als het bijvoorbeeld niet van binnenuit wordt aangepakt, heeft uw huid geen bouwstoffen om zich te verbeteren en zal het resultaat veel minder zijn.

Als niet gekeken wordt naar de specifieke klachten en conditie van uw huid, kan er geen maatwerk behandelplan samengesteld worden. Ieder mens is anders, iedere huid is anders. Daarom kijken wij naar u en uw klachten specifiek.

Reken af met uw lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en/of verslapte huid

  • Krijg inzicht in de oorzaak van uw huidprobleem
  • Weet precies wat wel en niet goed voor uw huid is door de unieke SKIN-scan
  • Direct verbetering zien en voelen
  • Precies weten wat u kunt doen om uw huid in een optimale conditie te krijgen

zonder-skin-scan1. Krijg inzicht in de oorzaak van uw huidprobleem
Uw huid is een kostbaar bezit. Daarom vinden wij het zeer belangrijk om kennis te maken met u en alles over uw huid, levenspatroon en overige eigenschappen te weten te komen. Hierdoor kan de huidspecialist achterhalen wat de oorzaak is van uw huidprobleem.

2. Weet precies wat wel en niet goed voor jouw huid is door een huidscan

Elim Instituut wil het beste in uw huid naar boven halen. In ons instituut gebruiken wij een zeer geavanceerde SKIN-scan om de basis te leggen voor het meest optimale resultaat. Door deze SKIN-scan weet u precies wat wel en niet goed voor uw huid is.

Zo wordt onder andere nauwkeurig in kaart gebracht:Wat zien we bij de skin scan?

De resultaten van deze geavanceerde scan geven ons de mogelijkheid om specifiek voor uw huid de beste behandelingen en producten te selecteren.

3. Direct verbetering zien en voelen met de mini facial treatment

Na het intakegesprek en de SKIN-scan krijgt u een op maat proefbehandeling van onze huidspecialiste. Je ervaart dan zelf wat u kunt verwachten van onze behandelingsmethoden.

Hoogwaardige producten

De proefbehandeling is gebaseerd op de uitkomsten van het intakegesprek en de SKIN-scan en is dus speciaal voor uw huid samengesteld. Tijdens deze proefbehandeling maken we gebruik van hoogwaardige producten van Image Skincare die niet alleen op de bovenste huidlaag werken, maar ook op de huidlaag hieronder (de levende huidlaag).

4. Precies weten wat u kunt doen om uw huid in een optimale conditie te krijgen

U gaat naar huid met een advies van thuisproducten zodat u precies weet wat u thuis kunt doen om uw huidprobleem op te lossen en u huid te verbeteren. Daarnaast krijg u een advies welke behandeling voor uw huid geschikt is om sneller met uw huidprobleem af te rekenen. U weet wat de volgende stappen zijn om uw huid in een optimale conditie te krijgen.

Wat anderen zeggen over Elim Instituut

“Mijn huid had duidelijk meer nodig dan alleen een crème”

Omdat ik steeds meer last kreeg van een heel droge, slappe huid ging ik op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste. Ik kwam bij het Elim Instituut in Alblasserdam terecht en dat is een goede keus gebleken. Mijn huid had duidelijk meer nodig dan alleen een crème. Ik ben naast goede verzorgingsproducten ook voedingssupplementen gaan gebruiken en al na drie weken is het resultaat zichtbaar: mijn gezichtshuid is gladder maar vooral ook de extreem droge huid van onderarmen en onderbenen is een stuk opgeknapt. Ik kom hier nu bijna een jaar en ben erg tevreden. Carinda Brand van het Elim Instituut is iemand met veel verstand van zaken. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.

Annet de Kluyver

“Na 2 behandelingen al zichtbaar resultaat!”

Kom nu 1 jaar bij Elim instituut en ben er zeer over te spreken. Ik heb 2 keer een behandeling gehad met de Exilis Protégé, een gezonde en natuurlijke manier om de huid te verstrakken. Ik heb na 2 behandelingen al zichtbaar resultaat! Ook gebruik ik producten zoals gezichtscrème van Dermaquest en Laviesage boost&lift voor een goede ondersteuning voor het behoud van een mooie huid. Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen. Maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen.
Esmeralda

“Ik ben helemaal van mijn huidprobleem af”

revieuw_2Twee jaar geleden kwam ik hier met acne klachten voornamelijk op me gezicht en borst. Ik had al veel geprobeerd en was ook bij de dokter en dermatoloog geweest maar dit zonder resultaat. Na 3 behandelingen bij Elim Instituut waren deze klachten enorm afgenomen, me huid voelde fijner aan en de acne was ook sterk verminderd. Nu twee jaar later ben ik nog steeds helemaal van het probleem af. De momenten dat ik er nog enigszins last van heb zijn na zeer vette maaltijden. Ik ben zelf heel tevreden over hoe de behandelingen en de producten werken en zou het andere mensen ook zeker aanraden.
Jorrit

Mijn naam is Carinda Brand en sinds 2006 ben ik huid en vitaliteitspecialist. Ik heb al veel vrouwen geholpen een mooie en gezonde huid te krijgen. Dat is waar ik voor sta: vrouwen een gezonde en stralende huid te krijgen én zich energiek te voelen. Ik doe dit door u persoonlijk advies te geven over de juiste voeding en goede huidverbeteringsproducten. In combinatie met de huidverbeteringsbehandelingen van Elim Instituut ligt vitaliteit van binnen en van buiten ook voor u binnen handbereik!

Daarnaast heb ik al meerdere prijzen gewonnen als beste Huidspecialist van Nederland: ‘Beste Image Skincare specialist’ (2 x), ‘Beste Laviesage specialist’ en winnaar van de ‘Beste bedrijven award’.

Het is mijn missie om iedereen een gezonde, stralende en mooie huid te geven. Gun uzelf die stralende, jonge, gezonde huid en boek hieronder direct uw afspraak in om snel resultaat te krijgen:

Deze speciale aanbieding geldt tot 5 december 2016. Uiteraard kan de afspraak ook later worden ingepland.

Let op: Je boekt gewoon de afspraak voor 97 euro in om van de aanbieding van 49 euro gebruik te kunnen maken. Noteer bij de opmerkingen dat het om de aanbieding van 49 euro gaat. Zo weet ik dat je voor de speciale SkinScan aanbieding komt. Tot snel in ons instituut!

Mocht er geen geschikte datum en tijdstip tussen staan, neem dan contact met ons op: telefoon 078-6911113. In overleg kunnen we in de avond een afspraak maken.

LET OP: Hieronder staat precies beschreven hoe je een online boeking kunt doen.

– Klik op een datum die donker blauw gekleurd is en u ziet de beschikbare tijdstippen
– Klik vervolgens op de tijd die u het beste uitkomt
– Vul het formulier in met uw persoonlijke gegevens
– Bevestig de afspraak
– Betaal veilig via Ideal

Elim Instituut
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam ( vlakbij Rotterdam)
078-6911113
info@eliminstituut.nl