Page content

Rassie Erasmus werkt samen met Elim Instituut

Rassie Erasmus werkt samen met Elim Instituut

Wist je dat heel veel darmproblemen zichzelf in je huid uiten. Heb jij ook al veel geprobeerd om een mooie huid te verkrijgen, maar zonder noemenswaardige resultaat? Grote kans dat je een probleem in je darmen hebt.

Als je een darmprobleem hebt, gaat al jouw energie naar je darmen en dan is er niet voldoende energie om je huid te kunnen herstellen. Veel mensen merken zelf niet dat ze een darmprobleem hebben. De opnamen van vetzuren en andere bindweefsel versterkende nutriënten vinden in de darmen  plaats onder hele specifieke omstandigheden. Als deze processen om welke reden dan ook niet volledig goed verlopen dan zal je bindweefsel, maar ook je huid mankementen gaan vertonen.

Het gevolg hiervan is vroegtijdige huidveroudering, maar ook huidproblemen zoals (zware) acne, eczeem, psoriasis, rosacea en zelfs die vervelende zichtbare poriën op de huid. Als je last hebt van huidveroudering of darmproblemen is het belangrijk om de oorzaak aan te pakken, zodat je onnodige huidveroudering kan voorkomen. 

Samen heb ik, als gerenommeerd huidspecialiste in Nederland, met natuuropaat Rassie Erasmus van Centrum voor natuurgeneeskundepomt in Ridderkerk een unieke onderkenningsprotocol ontwikkeld om door middel van een wangslijmtest te kunnen bepalen wat er precies nodig is om voor optimale voedingsopnamen in je darmen te zorgen.  Hierdoor zal mijn unieke zelfontwikkelde SKIN-methode nog beter werken.  De SKIN-methode zorgt ervoor dat je bindweefsel, collageen en elastine weer hersteld worden, waardoor je huid voller, gladder en strakker wordt en lijntje en rimpels verminderen. Doordat wij ervoor zorgen dat je darmen weer optimaal zullen gaan functioneren, zal je ook meer energie krijgen zowel een optimale gezondheid.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen  zul je jezelf realiseren dat rimpels en vroegtijdige huidveroudering, maar ook huidproblemen kunnen betekenen dat er met je darmen het een en ander zouden kunnen schelen. Gelukkig hoef je hiermee niet te zitten. Ik en mijn collega staan voor je klaar. Heb je vragen hierover aarsel dan niet om contact op te nemen. Stuur een mail of bel 078 96 11113 als je een vraag hebt.
Heb je een vraag? Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Rassie Erasmus werkt samen met Elim Instituut

Plaats een reactie


*