Page content

PhotonLaser

PhotonlaserDe Photonlaser is een zeer krachtige lichtbron en geeft één soort heel geconcentreerde lichtgolven  af aan de huid. Deze kunnen tot in het diepste van alle huid- en spierlagen reiken. Het licht is zo krachtig, dat niet alleen de huid hiervan profiteert, maar zeker ook het bindweefsel en de spieren in staat stelt sterker en steviger te worden. In tegenstelling tot andere, ook krachtige lasertypes, is de behandeling met de Photonlaser absoluut pijnloos en uitermate ontspannend.

Het intense licht dat aan de weefsels wordt afgegeven, wordt door onze huid herkent als brandstof. Het “start” en activeert alle cellen.

In onze cellen wordt dit licht omgezet naar natuurlijke (lichaamseigen) energie – ATP. Dit is de juiste brandstof die ons lichaam, en dus ook onze huidcellen, nodig heeft om actief te blijven. En juist dat is zo belangrijk. Een met de tijd steeds tragere stofwisseling van de huid, zorgt voor tekorten en zo ontstaan de bekende tekenen van huidveroudering zoals rimpels, lijntjes en een slappe huid.

Geweldig is, dat naast de opbouw van een verjongde huid, de behandelingen met de Photonlaser op een fantastische  manier het natuurlijke tempo van de huidveroudering afremmen. En dat is de ware anti-aging.