Page content

Nutricosmetics voeding voor je huid

Wilt u een strakkere, gezondere en vitalere huid? Dan is LavieSage het perfecte product dat van binnenuit werkt en uw huid zichtbaar verbetert!

De liefde voor uw huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

LavieSage werkt van binnenuit

LavieSage legt de nadruk op schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit. De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie.

LavieSage: goede voeding en ons lichaam

Ons lichaam is een wonderlijke, briljante samenstelling van cellen. Iedere cel is een eigen soort zelfstandig leventje, alles samen maakt ons lichaam. Iedere cel heeft ook alle functies van ons totale lichaam in zich. Daarom moeten we ze ‘stuk voor stuk’ verzorgen, zodat het totaal in de best mogelijke gezondheid verkeert. Helaas is dat geen eenvoudige opgave in de huidige maatschappij.

Huid is graadmeter

Onze huid is een soort graadmeter van hoe we de binnenkant verzorgen. Zijn we moe, gestrest, eten we ongezond, komen we slaap tekort? Het is direct aan uw gezicht af te lezen. Met LavieSage kunt u hier wat aan doen.

Hieronder een video van Alexander Richter in Apotheek en gezondheid op RTL4.

Gezonde celdeling

We weten eigenlijk wel dat onze huid continu wordt vernieuwd. Iedere 28 dagen maken onze cellen een nieuwe buitenkant die is voortgekomen uit het voedsel dat we tot ons hebben genomen. De perfectie van die buitenkant heeft alles te maken met de kwaliteit en kwantiteit van de beschikbare ‘grondstoffen’ die we uit ons eten moeten halen. Uiteraard geldt dit evengoed voor de binnenkant. Want ons gehele lichaam is een samenspel van degeneratie en generatie.

Oorzaak veroudering

Als we meer afbreken dan opbouwen, is er sprake van achteruitgang, dus veroudering. Kunnen we dit proces omkeren, dan worden we gezonder, omdat ons lichaam zich dan richt op de opbouw van nieuwe cellen en weefsels. Dat ziet u dan uiteraard ook direct aan uw huid. U kunt gerust stellen: u bent wat u eet!

LavieSage: natuurlijke facelift

Met LavieSage krijgt u een ‘natuurlijke’ facelift. Meer collageen in uw huid kan uw contouren verbeteren, vouwen en rimpels verzachten, meer volume brengen en het vochtgehalte verhogen, zelfs littekens verbeteren. Meer elastine zorgt voor een natuurlijke lift, een strakkere huid en voorkomt een dubbele kin. Door het natuurlijke anti aging effect haalt u vele jaren van uw gezicht af. Lees meer…

LavieSage 100% natuurlijk

LavieSage bevat natuurlijke ingrediënten die krachtiger en effectiever zijn en een betere bescherming bieden dan (natuurlijke) synthetische producten uit de winkel. Ze zeggen vaak dat producten uit de winkel natuurlijk zijn, maar ze zijn natuurlijk synthetisch nagemaakt. Dit kan niet worden opgenomen door het lichaam, u plast het dus gewoon weer uit, waardoor het geen werking heeft. Lees meer…

 

Comment Section

0 reacties op “Nutricosmetics voeding voor je huid

Plaats een reactie


*