Page content

Minder rimpels? Zeg nee tegen botox!

Minder rimpels? Zeg nee tegen botox!

De behoefte om er altijd jong, fris en gezond uit te willen zien is niet iets van gisteren of van deze tijd. Al eeuwen lang is dit een thema die de mensheid bezighoudt. Het is dus zeker niet iets om je voor te schamen of te verontschuldigen. In tegendeel zelfs!

Maar helaas heeft net als veel voedingswaren onze huid ook een uiterste houdbaarheidsdatum. Naarmate je ouder wordt verlies je langzaam je versheid. Maar hoe snel en wanneer je ‘over datum’ gaat heb je voor een groot gedeelte zelf in de hand.

Gezond eten voor de binnenkant én de buitenkant

Gezond eten heeft een grote invloed op onze veroudering. Meer dan ooit is gezond en bewust eten een hype. Wel of geen super foods, biologisch, brood, noem maar op. Je wordt langs alle kanten overspoeld met onderzoeksresultaten die het effect van gezond en bewust eten op je gezondheid weergeven.

Minder rimpels? Zeg nee tegen Botox! @eliminstituut

Het binnen krijgen van de juiste (en vooral ook voldoende) voedingsstoffen is niet alleen belangrijk voor de binnenkant. Dit is namelijk ook essentieel voor de buitenkant. Maar….. daar schuilt nu juist het probleem. Teveel mensen krijgen, terwijl ze denken gezond te eten, toch te weinig of niet de juiste voedingstoffen binnen om de huid jong te houden. Het zichtbare effect is dat de uiterste houdbaarheidsdatum van de huid veel eerder wordt bereikt dan nodig. Met rimpels, verslapping en pigmentvlekken als gevolg.

 

Binnenkant, buitenkant en techniek laten samenwerken voor een mooie huid

Wanneer je problemen als gevolg van huidveroudering wilt voorkomen dan is het aan te raden om naast gezonde voeding ook van buitenaf het proces positief te beïnvloeden.

Klik hier voor meer informatie over NutriCosmetics.

Door gebruik te maken van beautysupplementen (zoals NutriCosmetics, van LavieSage) bied je de huid van buitenaf een compleet scala aan (aanvullende) bouwstoffen aan. Deze bouwstoffen zorgen er voor dat de huid collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaakt. Op hun beurt zorgen deze stoffen ervoor dat de huid elastisch blijft en rimpels en fijne lijntjes worden voorkomen.

Wanneer je dit combineert met de technische mogelijkheden die er zijn om jouw huid te activeren (zoals de Exilis Protege) creëer je voor jouw huid de perfecte omgeving waarin zij niet snel over datum gaat.

Wil jij goed voor jezelf zorgen en er goed uitzien dan is het dus niet alleen een kwestie van gezond en bewust eten. Het van buitenaf verzorgen van je huid zou een vast onderdeel van je dieet moeten zijn.

Nieuwsgierig naar wat jou huid nodig heeft? Maak dan direct een afspraak voor een SKIN scan.
 

Heb je een vraag? Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Minder rimpels? Zeg nee tegen botox!

Plaats een reactie


*