Page content

Mesotherapie

Wil jij je huid optimaal verzorgen en huidveroudering tegengaan of verminderen?
Wil je dit op een natuurlijk manier bereiken zonder botox of plastiche chirugie, zodat je jezelf blijft of liever gezegd: een betere versie van jezelf?

In de strijd tegen huidveroudering worden er heel veel soorten behandelingen gegeven. Zo zijn er huidverbeterende behandelingen als bijv. microdermabrasie, chemsche peelingen of koud laser. Maar ook ingrijpende behandelingen zoals bij de plastische churigie of je laten inspuiten met toxische verlammende stoffen zoals botox. Veel vrouwen ondergaan behandelingen om hun rimpels te verminderen of hun huid te laten verstrakken om er zo jaren jonger uit te kunnen zien, maar dit heeft niet altijd het gewenste effect. Sterker nog, sommige methodes kunnen mislukken waardoor je huid er niet beter op wordt of vullen alleen de rimpels op waardoor niet jouw huidconditie verbetert.

Mesotherapie verbetert jouw huidconditie

Bij mesotherapie worden huidverjongende en huidverbeterende actieve werkstoffen in je levende huidlaag gebracht met minuscule prikjes. De levende huidlaag is de middelste huidlaag waar o.a. jouw collageen, elastine en huyaluronzuur zich bevindt. Door hier de actieve werkstoffen te brengen, werken ze veel beter om jouw gebrek aan hydratatie, volume en verlies van stevigheid gaat herstellen. De traditionele schoonheidsbehandelingen en huidverzorgingsproducten kunnen deze laag nooit bereiken. Al bijna 60 jaar wordt Mesotherapie ingezet om werkstoffen op de juiste plaats te krijgen bij pijn en sportblessures. Afgelopen jaren zetten steeds vaker artsen en huidspecialisten Mesotherapie in als cosmetische huidverbeterende en huidverjongende behandeling.

Is mesotherapie pijnloos?

De behandeling is nagenoeg pijnloos doordat het minuscule prikjes zijn. Er bestaat ook mesotherapie zonder naald, maar hier heb je vaak veel meer behandelingen van nodig en je mist het voordeel dat je huid ook dikker er voller wordt. Dit komt doordat je met de minuscule naaldje een gecontroleerde lichte schade aan de huid maakt. Hierdoor gaat jouw huid nieuw collageen en elastine aanmaken waardoor je huid voller en steviger wordt. Het is niet zo dat je door de schade korstjes krijgt of dat je niet toonbaar bent. De prikjes zijn zo klein dat er niets van te zien is.

Elim Instituut werkt met hoogwaardige ingrediƫnten

Er zijn verschillende soorten kwaliteiten ampullen die je kunt gebruiken. Wij werken met zeer actieve werkstoffen waardoor je gemiddeld 3 tot maximaal 6 behandeling nodig hebt, 1 keer per 2 weken. Daarna kun je het bijhouden met 1 behandeling, 1 keer per 3 maanden. De celextracten bevatten alle principiƫle voedende elementen die van invloed zijn op de fibroblasten, de belangrijkste cellen in de dermis, om huidveroudering tegen te gaan. Deze anti-aging methode is ontwikkeld door de wetenschappers Paul Niehans, Alexis Carrel en Filatov. Om het effect van de celextracten te maximalieren wordt de formule van de anti-aging aangevuld met verschillende belangrijke componenten zodat alle te samen een effectief en langdurig resultaat bewerkstelligen.

Zo bevat een ampul ook:

– Collageen; zodat de volume weer toeneemt.
– Elastine; om je huid weer stevig te maken.
– Vitamine A; voor een verzachtend en verjongend effect.
– Vitamine C; voor een stimulerend effect.
– Vitamine E; voor een anti-aging.
– Vitamine K; voor een beschermend effect.

Behaal het beste resultaat met mesotherapie

Na de behandeling ziet jouw huid er gelijk stralend en jonger huid omdat je huid een boost heeft gekregen met alle belangrijke vitamines en actieve werkstoffen. Na de behandeling werkt jouw huid nog door om nieuw collageen aan te gaan maken. Alleen om nieuw collageen aan te maken heeft je huid wel de juiste bouwstoffen nodig en dit ontbreekt naar mate we ouder worden. Daarom raad ik aan nutricomsmetics te gebruiken om deze tekorten op te lossen zodat jouw huid ook daadwerkelijk nieuw collageen kan aanmaken.

Huidveroudering heb je zelf in de hand

Ook is het belangrijk de juiste huidverbeterende huidproducten te gebruiken om je huid thuis elke dag mee te onderhouden. Daarom start ik altijd met een huidscan, proefbehandeling van de huid, verbeterende thuisproducten, voedingsadvies en advies hoe je jouw huid thuis kunt verzorgen. Pas dan krijg je het beste resultaat. Een stralende, gezonde, jeugdige huid krijg en behoud je alleen door zelf bewust met je voeding bezig te zijn en zo gezond mogelijk te eten en daarbij de juiste huidverbeterernde producten en nutricosmetics te gebruiken.

Wil je ook een stralende en jongere huid of wil je zorgen dat jou huid in een optimale huidconditie blijft? Maak dan nu een afspraak voor de kennismakingsaanbieding en krijg eerst het juiste advies om het beste resultaat uit jou behandeling te halen.

 

 

Comment Section

0 reacties op “Mesotherapie

Plaats een reactie


*