Page content

Medische microdermabrasie

Is uw huid belangrijk voor u en wilt u er stralend en gezond uitzien en uw huid verbeteren? Dan zijn wij u hiermee graag van dienst. Onze integrale aanpak met microdermabrasie levert u zichtbaar resultaat: echte huidverbetering en een vitalere uitstraling!

Aanpak met microdermabrasie

U wilt uw huid verbeteren zonder operatieve ingreep? Dan is een aanpak met microdermabrasie een slimme keuze. Want onze aanpak met microdermabrasie zorgt voor een natuurlijk verkregen huidverjonging zonder cosmetische operaties.

Over microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige, pijnloze en zeer effectieve methode die geschikt is voor de behandeling van verschillende soorten huidproblemen. De werking van microdermabrasie is gebaseerd op zeer fijne kristallen, die uw huid ontdoen van de bovenste laag met dode huidcellen. De onderliggende zachte, gladde en gezonde huid komt tevoorschijn dankzij deze effectieve methode van microdermabrasie.

Elim Instituut is gespecialiseerd in microdermabrasie

Elim Instituut gaat verder waar andere huidbehandelingen en -producten stoppen! Elim Instituut maakt al 5 jaar gebruik van de microdermabrasie methode om mensen te begeleiden die hun huid willen verbeteren, verjongen en gezonder willen maken. Daarnaast werken wij ook met een Medische Microdermabrasie waardoor het resultaat veel beter wordt. Wilt u er ook stralend uitzien met een gezonde huid? Wij zijn u graag van dienst!

Wat heeft mijn huid nodig?

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen en wat dit in uw geval kost? Maak dan gebruik van onsĀ kennismakingsaanbod. U krijgt dan een intakegesprek met de huidspecialiste, er wordt een diepgaande huidscan gemaakt, u krijgt een proefbehandeling en een uitgebreid huidadvies met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorend tarief.

Comment Section

0 reacties op “Medische microdermabrasie

Plaats een reactie


*