Page content

Kennismakingsaanbieding

Huidverjongingspecialist logo bloem2

Ontdek Hoe Ook Jij  Een Stralende Huid, Minder Lijntjes en Rimpels Krijgt

Je wilt weten wat de mogelijkheden zijn om jouw huid jonger, gezonder en vitaler te maken? Dan hebben wij momenteel een aantrekkelijk kennismakingsaanbod. Reken af met jouw lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en/of verslapte huid nu met ruim 60% kennismakingskorting.

Dit is wat je krijgt:

1. Krijg inzicht in de oorzaak van jouw huidprobleem
2. Weet precies wat wel en niet goed voor jouw huid is door een huidscan 
3. Direct verbetering zien en  voelen
4. Precies weten wat je moet doen om jouw huid in een optimale conditie te krijgen

1. Krijg inzicht in de oorzaak van jouw huidprobleem

Carinda twitterJouw huid is een kostbaar bezit. Daarom vinden wij het zeer belangrijk om kennis te maken met je en alles over jouw huid, levenspatroon en overige eigenschappen te weten te komen. Hierdoor kan de huidspecialist achterhalen wat de oorzaak is van jouw huidprobleem.

2. Weet precies wat wel en niet goed voor jouw huid is door een huidscan

Elim Instituut wil het beste in jouw huid naar boven halen. In onze praktijk gebruiken wij een zeer geavanceerde huidscan om de basis te leggen voor het meest optimale resultaat. Door deze huidscan weet je precies wat wel en niet goed voor jouw huid is.

Zo wordt onder andere nauwkeurig in kaart gebracht:
– vetgehalte
– vochtgehalte
– pigmentvlekjes
– huidstructuur
– rimpels
– elasticiteit van de huid
– zonbeschadiging
– leeftijd van de huid in vergelijking met uw werkelijke leeftijd
– en nog veel meer…

RD_Visioface_startDe resultaten van deze geavanceerde scan geven ons de mogelijkheid om specifiek voor uw huid de beste behandelingen en producten te selecteren.

Multi Skin Test Center®
De scanapparatuur die wij in onze praktijk gebruiken is ontwikkeld in Duitsland. In Nederland zijn er op dit moment weinig huidspecialisten die ook gebruikmaken van deze moderne technologie. De nauwkeurigheid van de Multi Skin Test Center blijkt wel uit het feit dat deze sensoren ook op het International ruimte station ISS worden gebruikt voor het verrichten van huidmetingen bij astronauten. Tevens wordt het ook veel in ziekenhuizen gebruikt.

3. Direct verbetering zien en voelen

BehandelingNa het intakegesprek en de scan met de Multi Skin Test Center krijg je een op maat proefbehandeling van onze huidspecialiste. Je ervaart dan zelf wat jij kunt verwachten van onze behandelingsmethoden.

Hoogwaardige producten
De proefbehandeling is gebaseerd op de uitkomsten van het intakegesprek en de geavanceerde scan en is dus speciaal voor jouw huid samengesteld. Tijdens deze proefbehandeling maken we gebruik van hoogwaardige producten van Image Skincare die niet alleen op de bovenste huidlaag werken, maar ook op de huidlaag hieronder (de levende huidlaag).

4. Precies weten wat je moet doen om jouw huid in een optimale conditie te krijgen

Je gaat naar huid met een advies van thuisproducten zodat je precies weet wat je thuis kunt doen om jouw huidprobleem op te lossen en je huid te verbeteren. Daarnaast krijg je een advies welke behandeling voor jouw huid geschikt is om sneller met jouw huidprobleem af te rekenen. Je weet wat de volgende stappen zijn om jouw huid in een optimale conditie te krijgen.

Normaal gesproken kost deze uitgebreide behandeling  €199,-
Tot 15 juli geldt een speciale aanbieding: gratis een collageenscan erbij t.w.v. 
75 euro.

Gun jezelf een stralende, jonge en/of gezonde huid en plan hieronder direct je afspraak in om snel resultaat te krijgen.

 

 In de agenda hierboven staan vrije plaatsen voor de komende drie weken. Klik op een datum die donker blauw is en je ziet welke tijden die dag beschikbaar zijn. Klik vervolgens op de tijd die jouw het beste uitkomt en je komt op een formulier waar je jouw gegevens kunt invullen en de afspraak kunt bevestigen. Als er geen datum en tijdstip is dat jouw uitkomt neem dan contact op. In overleg is het in de avond mogelijk als je overdag verhinderd bent.