Page content

Je hoopt heel oud te worden, toch?!

Je hoopt heel oud te worden, toch?!

Niemand wil echt ouder worden. En dan bedoel ik vooral oud in het gezicht. Huidveroudering is gewoon niet leuk, punt! Tegen de tijd dat je door hebt dat er bij jou telkens nieuwe rimpels ontstaan, ben je vaak te laat of bijna te laat. Jarenlang elastine en collageenverlies valt helaas niet in een handomdraai te repareren. Het is dus een kwestie van wanneer moet je aan de reparatie beginnen, want 80 % van de huidveroudering vindt plaats in de dieper gelegen weefsellagen. Dit is met het blote oog niet te zien, of beter gezegd nog niet te zien. En dat maakt timing (wanneer je met de reparatie start) lastig. 

Uit recent onderzoek is gebleken dat mensen met veel rimpels tot 30 % meer onzeker zijn dan leeftijdgenoten die geen of minder rimpels hebben. Ons voorkomen bepaalt nu eenmaal hoe je bejegend wordt. Vaak wordt op basis van je uiterlijk een keus gemaakt of je al dan niet over voldoende leiderschapskwaliteiten beschikt. Laten wij dus alsjeblieft rimpelvorming in al zijn facetten niet onderschatten. Je carrière en sociale netwerk wordt hierdoor wel zeker beïnvloed.

Het is dus van uiterst belang dat een échte huidspecialist jou (bijtijds) helpt en op onderzoek uitgaat. Belangrijk in mijn onderzoek is dat ik het constitutietype meeweeg in het bepalen van de juiste behandelingsaanpak voor jouw probleem.

Hierdoor weet ik meteen hoe jij reageert op een behandelingsaanpak. Sommige constitutietypes reageren heel langzaam op elastine en collageen herstelprogramma’s. Door de hoge neurologische activiteit en stressgevoeligheid, vraagt dat bijvoorbeeld bij mensen met blauw grijze ogen om een wat zwaardere behandelaanpak dan mensen met een bruin regenboogvlies in hun ogen. Hoe bijzonder!

Wat is nodig voor een goed resultaat?

Meten is weten! Dat is de reden dat we altijd starten met een grondige huidscan. Met deze huidscan kan ik niet alleen de rimpeldiepte bepalen maar ook de rimpelaantallen per huidsegment. Hoe meer oppervlakkige rimpels per huidsegment, hoe meer elastine en collageen noodzakelijk is om je huid weer die gladde look te kunnen bezorgen.

Goed resultaat

Door het gebruik van nutraceuticals en cosmeceuticals (alleen verkrijgbaar bij gerenommeerde huidspecialisten) zorg ik ervoor dat je huid weer volledig herstelt.

Om in het kort te laten zien welke behandelingsmogelijkheden er zijn, heb ik een selectie gemaakt. Samen kiezen we welke behandeling nodig is om je probleem zo effectief mogelijk aan te pakken. 

* Collageen Elastine Booster – Herstelt na 1 behandeling 2 jaar elastine verlies.

* Hydra Energy Treatment (Photon laser)- Laad je cellen weer op met vocht en energie.

* Exilis protegé – Facelift op een natuurlijke manier, dat zorgt voor een strakkere en vollere huid.

* – slechts 1 behandeling nodig 8 tot 12 maanden resultaat.

* Medische huidpeelingen – huidvernieuwingsherstelprogramma.

* Medische microdermabrasie – Maakt je huid weer glad en stralend.

Klik hier voor een behandeling die past bij jouw huid

Wanneer er sprake is van extreme (premature) huidveroudering, heeft het mijn voorkeur om verschillende behandelsoorten met elkaar te combineren. Zodoende bereik je een betere en diepere werking dat zorgt voor een beter resultaat. Uiteraard kijken we samen naar jouw wensen en behoeften. Bovenaan staat voor mij dat je je prettig voelt bij het door ons samen gekozen pad.

Ben jij na het lezen van dit stuk over mijn unieke aanpak ervan overtuigd dat een goede behandeling huidveroudering kan herstellen of vervagen? Dat ik je help om weer stralend en zelfverzekerd door het leven te gaan? Onderneem dan nu actie en maak vandaag nog een afspraak! Samen kijken wij in mijn Instituut in Alblasserdam wat er nodig is om je zelfvertrouwen weer terug te winnen.

Klik hier en maak een afspraak.

Heb je een vraag? Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Je hoopt heel oud te worden, toch?!

Plaats een reactie


*