"Voorkom dat je er ouder uit gaat zien als jij je voelt
door niet dezelfde fouten te maken als
95% van de vrouwen"

GRATIS E-BOOK

Ontdek hoe je makkelijk zelf aan natuurlijke huidverjonging kunt werken met direct resultaat.


Dit e-book helpt je met de volgende vragen:

  • De belangrijkste reden van huidveroudering die niemand je eerder vertelde
  • Veroudering omzetten in verjonging
  • Natuurlijke huidverjonging technieken anno 2018
  • De 3 dingen die je gemakkelijk kan doen om botox overbodig te maken
  • Hoe moeder natuur veel meer voor jouw huid kunt doen om veroudering tegen te gaan
  • Wil je geld besparen door te weten welke crème voor jouw werkt
  • Al meer dan 1000 downloads
  • Het meest complete e-book over natuurlijke huidverjonging online

Direct Toegang

Carinda Brand

Mijn naam is Carinda Brand en sinds 2006 ben ik eigenaresse en huidspecialist van het Elim Instituut. Ik heb al veel vrouwen geholpen een mooie en gezonde huid te krijgen. Dat is waar ik voor sta: vrouwen een gezonde en stralende huid te krijgen én zich energiek te voelen.

Daarnaast heb ik al meerdere prijzen gewonnen als beste Huidspecialist van Nederland: ‘Beste Image Skincare specialist’ (2 x), ‘Beste Laviesage specialist’ en winnaar van de ‘Beste bedrijven award’.

Wat zeggen anderen over Elim Instituut

Omdat ik steeds meer last kreeg van een droge, slappe huid ging ik op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste. Ik kwam bij het Elim Instituut in Alblasserdam terecht en dat is een goede keus gebleken. Mijn huid had duidelijk meer nodig dan alleen een crème. Ik ben naast goede verzorgingsproducten ook voedingssupplementen gaan gebruiken en al na drie weken is het resultaat zichtbaar: mijn gezichtshuid is gladder maar vooral ook de extreem droge huid van onderarmen en onderbenen is een stuk opgeknapt. Carinda Brand van het Elim Instituut is iemand met veel verstand van zaken. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.

- Annet de Kluyver

Esmeralda

Kom nu 1 jaar bij Elim Instituut en ben er zeer over te spreken. Heb net 2 keer een behandeling gehad met de Exilis Protégé, een gezonde en natuurlijke manier om de huid te verstrakken. Heb na 2 behandelingen al zichtbaar resultaat! Ook gebruik ik producten zoals gezichtscrème van Dermaquest en Laviesage Boost&Lift voor een goede ondersteuning voor het behoud van een mooie huid. Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen. Maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim Instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen.

- Esmeralda

Ja, ik wil deze gratis tips gaan toepassen!

Direct Toegang