Page content

Dermapen

Vernieuw en verfraai uw huid effectief zonder huidbeschadiging.

Is uw huid belangrijk voor u en wilt u er stralend en gezond uitzien en uw huid verbeteren? Dan zijn wij u hiermee graag van dienst. Onze integrale aanpak met de Dermapen™  levert u zichtbaar resultaat op: echte huidverbetering en een vitalere uitstraling!

Wat maakt Dermapen™  zo bijzonder?

De Dermapen™  is de nieuwste techniek op het gebied van de Dermaroller. Hiermee kreeg men al mooie resultaten, maar de Dermapen™  gaat nog een stapje verder. De Dermapen™  heeft veel voordelen ten opzichte van de Dermaroller. De Dermapen™  werkt sneller, waardoor het minder gevoelig is. Daarnaast werkt het nog effectiever en nauwkeuriger, waardoor men meer resultaat krijgt.

Aanpak met Dermapen

De Dermapen™ is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling en laat de huid volledig intact. Dermapen™ maakt gebruik van kleine naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ uw huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Dit zorgt ervoor dat uw huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen.

Dermapen™  versnelt aanmaak van huidbouwstoffen

Daarnaast wordt uw aanmaak van collageen, elastine en bindweefsel versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes verhoogt de Dermapen™ de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten.

De Dermapen™  kan ingezet worden voor de behandeling van o.a.:

– acnelittekens
– grove huidstructuur / vergrote poriën
– littekens van andere aard
– zonbeschadiging
– pigmentstoornis
– fijne lijntjes en rimpels
– verslapte, verouderde huid
– striae / striemen

Elim Instituut de Dermapen™  specialist

Elim Instituut, de huidspecialist, gaat verder waar andere huidbehandelingen en -producten stoppen! Elim Instituut maakt gebruik van de Dermapen™  om mensen te begeleiden die hun huid willen verbeteren, verjongen en gezonder willen maken. Wilt u er ook stralend uitzien met een gezonde huid? Wij zijn u graag van dienst!

Wat heeft mijn huid nodig?

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen en wat dit in uw geval kost? Maak dan gebruik van ons kennismakingsaanbod. U krijgt dan een intakegesprek met de huidspecialiste, er wordt een diepgaande huidscan gemaakt, u krijgt een proefbehandeling en een uitgebreid huidadvies met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorend tarief.

Comment Section

0 reacties op “Dermapen

Plaats een reactie


*