Page content

Collageenbehandeling

Na ongeveer het 25ste levensjaar wordt je huid wat minder efficiënt in het behoud van het collageen. En aangezien je huid een sluitpost is, ga je langzaam maar zeker aan de buitenzijde zien wat je eigenlijk van binnen tekort komt. Als je collageen minder wordt dan valt de steun weg van binnenuit en zo ontstaan dan lijntjes en rimpels. Een collageenbehandeling is de perfecte methode om dit te herstellen

Collageenbehandeling zorgt voor volle en stevige huid

CollageenbehandelingCollageen zorgt ervoor dat onze huid haar dikte en stevigheid houd en elastine geeft onze huid een jeugdige uitstraling. Met verloop van  tijd (en dit start al op een veel jongere leeftijd dan men vaak denkt) maar zeker rond en na de menopauze, gebeurt dit niet meer automatisch en optimaal. De fybroblasten moeten echt van buitenaf geprikkeld worden, omdat anders deze collageen/elastine aanmaak stopt.  Ben je nog jonger dan is het ook al goed om aan je collageen opbouw te werken omdat het vanaf je 25ste al afneemt. De specifieke medisch gecertificeerde filters in de Collageen Booster, zorgen ervoor dat het licht als totaal natuurlijk wordt ervaren door de huid en de fybroblasten.

          Een collageenbehandeling met de booster zet een enorme rem op de veroudering en leidt tot een stevigere en vitalere huid.

Dit zorgt in je huid voor  een zeer hoge absorptie van deze krachtige en genezende lichtstralen en zo kunnen zij dus  optimaal effect hebben. Bij periodiek onderhoud geeft een collageenbehandeling met de booster, naast die belangrijke opbouw van het collageen gehalte in de huid,  ook de benodigde krach en energie aan de cellen om dit te kunnen blijven doen.

          Vandaar dat wij zeggen: een mooie huid, nu en in de toekomst!

Collageen krijg je niet binnen via je voeding

De Collageenbehandeling met booster stimuleert de fibroblasten in je huid (de cellen welke verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur), dat ze hun primaire functie weer moeten uitvoeren. Die functie leidt er toe dat onze huid strak, elastisch, vochtrijk wordt en volume krijgt. De gestimuleerde fibroblasten zullen dat ook doen, maar kunnen dat alleen als daar de juiste voedingstoffen voor beschikbaar hebben. Dit is ook direct de kern van het probleem: want juist die voedingstoffen zoals collageen krijgen wij dus niet via onze voeding binnen.

Nutriënten toevoegen voor succes

Nutricosmetics van LavieSage bevatten alle onontbeerlijke voedingstoffen die de fibroblasten nodig hebben om hun functie naar behoren te kunnen uitvoeren zodat ze weer nieuw collageen kunnen aanmaken.Als aanvulling op je voeding; alleen op deze manier ontstaat er een effectieve synergie tussen de binnen-en buitenkant van ons lichaam en kan er een optimaal resultaat worden bereikt door jouw behandelingen in het instituut en bij het dagelijks gebruik van cosmeceuticals.