Page content

Collageen Booster

Colageen-Booster-behandelingDe Collageen Booster is ook een lichtapparaat, maar werkt met een breder lichtspectrum dan de photonlaser, namelijk met rood- en infrarood licht.  Hierbij zijn voornamelijk onze huidcellen de ontvangers van deze lichtgolven, en met name die cellen die zorgen voor hernieuwde aanmaak van collageen en elastine. Deze cellen heten de fybroblasten.

Collageen zorgt voor volle en stevige huid

Collageen zorgt ervoor dat onze huid haar dikte en stevigheid krijgt en elastine geeft onze huid een jeugdige veerkracht. Met verloop van  tijd (en dat start al op een veel jongere leeftijd dan men vaak denkt) maar zeker rond en na de menopauze, gebeurt dit niet meer automatisch en optimaal. De fybroblasten moeten echt van buitenaf geprikkeld worden, omdat anders deze collageen/elastine aanmaak stopt.  De specifieke medisch gecertificeerde filters in de Collageen Booster, zorgen ervoor dat het licht als totaal natuurlijk wordt ervaren door de huid en de fybroblasten.

          Behandelingen met de Collageen Booster zet een enorme rem op de veroudering en leidt tot een stevigere en vitalere huid.

Dit zorgt in de huid voor  een zeer hoge absorptie van deze krachtige en genezende lichtstralen en zo kunnen zij dus  optimaal effect Collageen Boosterhebben. Bij periodiek onderhoud geeft de Collageen Booster, naast die belangrijke opbouw van het collageen gehalte in de huid,  ook de benodigde krach en energie aan de cellen om dit te kunnen blijven doen.

          Vandaar dat wij zeggen: een mooie huid, nu en in de toekomst!

Comment Section

0 reacties op “Collageen Booster

Plaats een reactie


*