Page content

Bio Skinlight therapie

Is uw huid belangrijk voor u en wilt u er stralend en gezond uitzien en uw huid verjongen? Dan zijn wij u hiermee graag van dienst. Onze aanpak op celniveau met de Bio Skinlight therapie levert u zichtbaar resultaat op: echte huidverjonging en een vitalere uitstraling!

Elim Instituut is gespecialiseerd in aanpak met de Bio Skinlight therapie

U wilt uw huid verjongen zonder operatieve ingreep? Dan is een aanpak met de Bio Skinlight methode een slimme keuze. Want onze aanpak met de Bio Skinlight methode zorgt voor een natuurlijk verkregen huidverjonging zonder cosmetische operaties.

Bio Skinlight therapie

Elim Instituut, de huidverjongingspecialist, werkt exclusief met de Bio Skinlight-therapie voor celverbetering. Bio Skinlight is niet voor niets één van de meest gevraagde en toegepaste behandeling voor een verouderde of verzwakte huid. Zoals de naam al aangeeft wordt gebruik gemaakt van natuurlijk, biologisch licht, in een zeer geavanceerde methode. Twee verschillende lichtapparaten, de Cellergy Photonlaser en de Collageen Booster, vormen samen met speciale huidverbeteingsproducten 
en voedingssupplementen, de basis van dit veilige anti-aging concept. Door deze zeer geavanceerde apparatuur en behandelprotocollen heeft deze techniek zich inmiddels ontwikkeld tot een hoogwaardige methodiek die steeds populairder wordt.

Werking Bio Skinlight therapie

De werking  is gebaseerd op een zeer speciaal gedeelte van het zonlicht. Zonlicht is een belangrijke levensvoorwaarde. Zoals zonlicht onmisbaar is voor de fotosynthese van planten, zo onmisbaar is het licht ook voor ons mensen en met name voor het functioneren van onze cellen.

          Het specifieke licht zorgt  namelijk voor een natuurlijke procedure die nodig is voor het aanzetten van de celstofwisseling. 

Deze is verantwoordelijk voor de groei, deling en herstel van al onze cellen. De Bio Skinlight methode is als het ware een nabootsing van dit o zo belangrijke en onmisbare lichtspectrum.

Conclusie

De basis voor alle huidverjonging is om te voldoen aan de energiebehoefte van onze cellen. Pas wanneer de energievoorziening in de cellen geoptimaliseerd is, zullen deze in staat zijn op het gewenste niveau te functioneren. Niet alleen kortstondig voor een tijdelijk resultaat, maar juist blijvend en op een structurele en duurzame wijze. Dat is de echte anti aging.

Wat heeft mijn huid nodig?

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen en wat dit in uw geval kost? Maak dan gebruik van ons kennismakingsaanbod. U krijgt dan een intakegesprek met de huidspecialiste, er wordt een diepgaande huidscan gemaakt, u krijgt een proefbehandeling en een uitgebreid huidadvies met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorend tarief.

 

Comment Section

0 reacties op “Bio Skinlight therapie

Plaats een reactie


*