Heeft u een huid waar anderen jaloers op zijn?

Misschien heeft u van nature een mooie stralende huid. Misschien heeft een behandeling ervoor gezorgd dat u de mooie stralende huid heeft gekregen waar u zo naar verlangde. Wat de oorsprong ook is, eigenlijk willen we allemaal hetzelfde, nietwaar...? Een gezonde en stralende huid!

We willen huidveroudering, waar we allemaal vroeg of laat mee te maken krijgen zo veel mogelijk tegenhouden en vertragen

Het liefst houden we grip op wat er komen gaat. U weet dat u het niet helemaal tegen kan houden, maar u wilt zeker niet de controle over dit proces verliezen! Stiekem wilt u gewoon de baas zijn (en blijven) over de huidveroudering die komen gaat.

Grip houden op het verouderingsproces

Wanneer u grip wilt houden op het verouderingsproces is het noodzakelijk naast de dagelijkse verzorging uw huid extra te ondersteunen en stimuleren.

Het verouderingsproces zorgt er namelijk onder andere voor dat uw huidcellen energie te kort komen. Door het verouderingsproces verliest de huid langzaam haar volume en is ze steeds minder goed beschermd tegen negatieve invloeden van binnenuit en buitenaf. Daardoor wordt de veroudering in het gezicht steeds zichtbaarder.

Bied de ondersteuning die uw huid nodig heeft

Met het APK-onderhoudsprogramma kunt u uw huid precies die extra ondersteuning bieden de ze nodig heeft. Uw huid krijgt zo de extra cellulaire energie die het nodig heeft om optimaal te herstellen en huidveroudering tegen te gaan. Met het APK - onderhoudsprogramma wordt de huid daarnaast ondersteund met antioxidanten om haar extra te beschermen tegen invloeden van binnenuit en buitenaf. Het APK-onderhoudsprogramma geeft ook extra stimulans en ondersteuning om de elasticiteit te behouden en volumeverlies tegen te gaan. Daardoor houdt ze langer haar glans en elastische jeugdigheid. En u een gezonde en jonge, stralende huid. En het APK-onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat uw huid blíjft stralen.

Hoe ziet het APK-onderhoudsprogramma er uit?

Omdat iedere huid anders en uniek is zal de specialist een behandeling met u afstemmen. Daarmee zorgen we ervoor dat de behandeling precies aansluit op uw wensen. Verder is het goed om de inhoud van de verschillende behandelingen af te wisselen zodat uw huid op alle punten het beste krijgt voor uw huidverbetering en -verjonging.

Weten hoe we u kunnen helpen?

Neem direct contact op

Neem contact op voor meer info