Page content

10 Jaar jonger zonder Mes of Botox

Bent u het zat dat uw buitenkant iets anders laat zien dan u van binnen voelt? Ziet u in de spiegel een vrouw met:

  • een slappe huid die u ouder doet lijken dan u bent?
  • veel rimpels in het gezicht die u minder jeugdig maken?
  • een vermoeide uitstraling terwijl u genoeg slaapt en heel energiek bent?

Veel vrouwen zijn niet gelukkig hoe ze er uitzien. De eens stralende persoonlijkheid wordt overschaduwd door een huid die verslapt is. Ze voelen zich goed maar hun huid laat iets anders zien. Dat voelt enorm verdrietig. Dit is niet wie zij (willen) zijn!

Ondertussen doet u al het mogelijke:

  • u smeert voldoende crèmes
  • u eet gezond
  • u slikt vitamines

maar niets lijkt te helpen.

Is een chirurgische ingreep de oplossing? Verhelpt botox het probleem? Of schrikken deze methodes u enorm af en bent u bang dat u vervolgens een strak maar onnatuurlijk gezicht heeft waarin alle emoties en mimiek verdwenen zijn?

Stop! Niet doen! Er zijn andere oplossingen waar geen mes of botox aan te pas komt.

Veel vrouwen hebben last van een slappe huid die hen ouder doet lijken dan ze zich voelen. U denkt misschien dat u de rimpels en huidverslapping moet accepteren. Dat er zonder chirurgische ingreep geen ontkomen meer aan is. Maar dat hoeft zeker niet zo

te zijn. Er is een andere manier om de jeugdige en veerkrachtige uitstraling van uw gezicht terug te krijgen die recht doet aan hoe jong u zich voelt.

Met de juiste behandeling kunt u de klok direct een aantal jaren terugdraaien. De verjonging wordt zo duidelijk zichtbaar dat niet alleen u maar ook anderen het meteen zien. Ze zullen zeggen dat u er zo uitgerust en goed uitziet. En dat allemaal zonder onder het mes te hoeven gaan!

Waardoor ontstaat een slappe en oude huid?

Tijdens uw ‘jonge jaren’ vernieuwt de huid zich iedere 30 dagen. Naarmate u ouder wordt, gaat dat proces steeds langzamer.

Daardoor vermindert de structuur van de huid. Ze wordt slapper en er ontstaan rimpels. Dit komt omdat uw huid nauwelijks nog nieuw collageen en elastine aanmaakt. Dat zijn de bouwstoffen voor een volle en stralende huid.

Gevolg: verslapping van de huid en diepe lijnen en rimpels die een onnodig oud en vermoeid gezicht vertonen.

Hoe draaien wij dit proces terug?

Om dit proces zonder medische ingreep tegen te gaan, is een volume heropbouw van de huid in het gezicht nodig. De Exilis Protégé radiofrequentie methode is dé oplossing om het volume terug in uw huid te brengen. Het zet de huid aan om op een natuurlijke en gezonde manier collageen en elastine aan te maken. Daarnaast vult het rimpels op een natuurlijke manier op.

Het werkt als een natuurlijke facelift. Het gevolg is dat de huid weer:

  • mooi en jong uitstraalt
  • stevig aanvoelt en egaal is
  • En dat zonder dure en risicovolle medische ingrepen. De Exilis Protégé is huid verjongend en verstevigend, veilig, betaalbaar én geeft een langdurig resultaat met slechts enkele behandelingen.

Wilt u dat uw buitenkant hetzelfde uitstraalt als hoe u zich van binnen voelt?

Carinda Brand van Elim Instituut heeft jarenlange ervaring en zeer veel positieve resultaten geboekt. Wij kunnen u verzekeren van een effectieve behandeling met langdurig resultaat op uw persoonlijke situatie. Niet voor niets hebben wij al diverse prijzen gewonnen zoals beste Laviesage Salon van Nederland. Daarnaast hebben wij veel goede aanbevelingen van onze klanten.

Stop direct uw eigen huidverouderingsproces en maak vandaag nog een huidscan afspraak. Deze scan geeft ons hele specifieke en gedetailleerde informatie die nodig is om het meest optimale en beste resultaat te behalen. De huidscan vertelt ons precies wat goed is voor uw huid zodat we de voor u optimale behandeling kunnen samenstellen.

Boek direct een afspraak voor de huidscan >>>